Seminarier

Don’t Follow The White Rabbit

Don’t Follow The White Rabbit baseras på den kommande boken med samma namn och är en serie kraftfulla och roliga föreläsningar som riktar sig till ungdomar i åldrarna 15- 30 år.

 

Innehållet blandas med konkreta workshops och verktyg med syfte att stärka ungdomarnas självkännedom, självförtroende, attityd, förmågan att ta ansvar, sätta upp mätbara mål, öka den finansiella intelligensen, kommunicera effektivt, för att ta kontroll över sin egen livssituation och skapa en lysande framtid.

Elevate

FRAMGÅNG ÄR ENKELT MEN INTE LÄTT.Det finns miljontals olika metoder men enbart ett fåtal framgångsprinciper som du kan använda dig av för att nå dina mål.

 

VÅR MÅLGRUPP ÄR UNGA LEDARE SAMT PERSONER SOM PÅ ETT ELLER ANNAT SÄTT JOBBAR MED UNGA LEDARE. ELEVATE kombinerar styrkor och erfarenheter från flera håll och flera föreläsare som tillsammans syftar till att förse ungdomar som är morgondagens ledare med rätt verktyg och insikter för största möjliga påverkan.

 

MÅLSÄTTNING, MOTIVATION, RÄTT ATTITYD, LEDARSKAP, ENTREPRENÖRSKAP, TOPPHÄLSA är bara några av de ingredienser som du kommer att hitta under ELEVATE konceptet.

Gen Y ”Är du inte insatt så är du utsatt”

Föreläsningspaketet riktar sig först och främst till organisationer, projekt eller företag som på ett eller annat sätt jobbar med ”Gen Y” födda mellan 1977-1995. Snart den största gruppen på arbetsmarknaden är detta ett fenomen som inte kan ignoreras.

 

Hur använder du denna gruppens potential på rätt sätt för bästa möjliga effekt?

 

Vad har du för Gen Y strategi på din arbetsplats?

 

Behöver du fler än 2 sekunder på att tänka ut vad som menas här då behöver du verkligen kontakta oss nu!

Ungt Ledarskap

Hur ser dagens ledarskap ut och vad krävs det av dig för att inte bara överleva utan lyckas stort i dagens och framtidens klimat?

 

Allting står eller faller med ledarskap, men din pappas ledarskap gäller inte längre idag.

 

Är du en ung entreprenör eller en äldre ledare som vill förbättra och förädla nivån på ditt ledarskap så är denna kursen för dig!

Gör det osynliga synligt

Denna föreläsningsserie riktar sig först och främst till ungdomar som vill få jobb både i Sverige och utomlands.

 

Även projektledare och personal inom myndigheter såsom kommun samt arbetsförmedling kan dra nytta av dessa konkreta tips och råd för att underlätta sitt arbete och leverera bättre resultat i sitt arbete med ungdomarna.